در این مقاله آموزشی به بررسی انواع دیزل ژنراتور های مناسب برای مصارف مناطق صنعتی و کارگاهی می پردازیم تا شما کاربر گرامی از آخرین اطلاعات و شرایط برای خرید و انتخاب دیزل ژنراتور مناسب خود بیشتر آگاه شوید، تا انتها همراه ما باشید.
فهرست
دیزل ژنراتور چیست ؟
دیزل ژنراتور (DG) به زبان ساده به ترکیب یک موتور دیزل و یک ژنراتور الکتریکی که دارای یک دینام برای تولید انرژی الکتریکی است، گفته می شود. موتور دیزلی با احتراق تراکمی معمولاً برای کارکردن با سوخت دیزل طراحی میشود، اما برخی از انواع آن برای سایر سوختهای مایع یا گاز طبیعی (CNG) سازگار هستند.
دستگاه های دیزل ژنراتور معمولا در مکانهایی که اتصال به شبکه برق مقدور نمی باشد و یا در مکان هایی به عنوان منبع تغذیه اضطراری در صورت از کار افتادن شبکه و همچنین برای کاربردهای پیچیده تر مانند برداشتن پیک، پشتیبانی از شبکه و صادرات به شبکه برق استفاده می شوند. اندازه دیزل ژنراتور برای به حداقل رساندن کمبود بار یا برق بسیار مهم است.
مناطق صنعتی و کارگاهی چیست؟
مناطق صنعتی و کارگاهی که به نام شهرک صنعتی نیز شناخته می شود، منطقه ای است که به منظور توسعه صنعتی منطقه بندی و برنامه ریزی شده است. یک کارگاه صنعتی را میتوان نسخه سنگینتری از یک مجتمع تجاری یا ساختمان اداری دانست که دارای دفاتر و صنایع سبک است تا صنایع سنگین. شهرک های صنعتی به دلیل ساخت نسبتا ساده قابل توجه هستند. آنها اغلب دارای سوله های فولادی تک فضایی هستند که به سرعت ساخته می شوند.
مناطق صنعتی و کارخانجات را می توان به عنوان محلی برای تولید و استخراج کالا ها و مواد اولیه مورد نیاز تعریف کرد. کارخانه ها و مناطق صنعتی از یک یا چند ساختمان تشکیل شده که در هر ساختمان تعدادی ابزار جهت تولید محصولات وجود دارد. همچنین تعدادی از افراد نیز به عنوان نیروی کار در کنار ماشین آلات تولیدی حضور دارند و وظیفه ی مدیریت ماشین آلات جهت تولید محصولات را بر عهده دارند که همگی با برق فعالیت می کنند و یکی از نیازهای اصلی آنها برق است.
چرا مناطق صنعتی و کارگاهی به دیزل ژنراتور نیاز دارند؟
همان طور که می دانید برق همان انرژی است که ما از آن برای تولید گرما، نور و دادن نیرو به دستگاه سنگین صنعتی در مناطق صعنتی با آن کار و استفاده می کنیم. برق از روشهایی مانند انرژی خورشیدی، نیروگاه برق، انرژی طبیعی، انرژی باد و همینطور در مواردی با دستگاه های دیزل ژنراتور تولید و بدست می آید. برق یکی از اکتشافاتی است که زندگی روزمره همه افراد در کره زمین را تغییر داده است. برق جزء اصلی فن آوری مدرن است و بدون آن، بیشتر چیزهایی که هر روز از آنها استفاده می کنیم، نمی توانند کار کنند. برق اکنون بخش مهمی از مراکز و صنایع است. تقریباً تمام دستگاه های موجود در کارخانجات صنعتی، کارگاه های تولیدی، مشاغل و صنایع با برق کار می کنند. امروزه یكی ازمهم ترین شكل های انرژی كه در تمام جهان مود استفاده قرار می گیرد، انرژی برق است. همان طور كه می دانیم، در مناطق صنعتی و کارگاهی یکی از پرکاربردترین انرژی ها برق می باشد و دیزل ژنراتور وظیفه تامین برق در موارد اضطراری که برق دچار قطعی است و دستگاه صنعتی و سنگین که زیر بار هستند را تامین می کند، و از بسیاری زیان ها جلوگیری می کند، از این رو امروزه یکی از گزینه های مهم جهت افزایش بهره وری مجتمع های صنعتی و کارگاهی، دیزل ژنراتور یا برق اضطراری می باشد. که ما در این مقاله قصد داریم به گزینه های مناسب جهت کاربرد های مختلف بپردازیم.
چه نکاتی برای انتخاب دیزل ژنراتور مورد نیاز مناطق صنعتی و کارگاهی باید در نظر بگیریم؟
برای انتخاب دیزل ژنراتور مناسب ساختمان و مجتمع های مسکونی باید موارد زیر را در نظر داشته باشیم؛
- میزان انرژی مورد نیاز KW
- میزان بودجه تخصیص یافته
- نوع و میزان مصرف سوخت
- ابعاد مکان رو باز و بسته محل قرار گیری دیزل ژنراتور
- میزان تولید صدا و آلودگی صوتی
- میزان آلایندگی دیزل ژنراتور
چه میزان و معیاری، برای تشخیص نیاز مناطق صنعتی و کارگاهی به دیزل ژنراتور وجود دارد؟
توان الکتریکی خروجی یک ژنراتور بر حسب کیلووات اندازه گیری می شود. این اصطلاح است که آشناست، اما تلاش میکند هر معنای مشخصی را به اکثر مردم منتقل کند.
پس دقیقا کیلووات چیست؟ برای درک واضح این مفهوم، باید اندازه گیری را ساده کنیم:
همانطور که ممکن است استنباط کرده باشید، هر چه بارهای (آمپر) بیشتری که بتوانند از میدان مقاومت (یک اهم) در ثانیه عبور کنند، یک ژنراتور قدرتمندتر خواهد بود. به همین دلیل است که ژنراتورهای صنعتی بسیار بزرگ هستند، آنها اجازه می دهند تا تعداد زیادی کیلووات تولید شود تا انرژی لازم برای ساختمان های بزرگ یا ماشین آلات سنگین تامین شود. ضروری است که افرادی که برای یک ژنراتور خرید می کنند، خواه یک منبع تغذیه پشتیبان باشد یا منبع تغذیه اولیه، مطمئن شوند که محصولی را انتخاب می کنند که به اندازه کافی بزرگ باشد تا نیازهای انرژی فردی آنها را برآورده کند.
از همین رو باید شما باید میزان مصرفی KW مورد نیاز خودتون رو برای خرید مناسب محاسبه کنید، که البته کار بسیار پر زحمت و بسیار مشکلی می باشد.
چگونه توان و کیلوات برق مورد نیاز مجتمع های اداری و تجاری خود را محاسبه کنیم؟
وسایلی برقی که ما در مجتمع و ساختمان های اداری و تجاری نیاز به برق اضطراری دارند و ما از آنها استفاده میکنیم، از کوچک و بزرگ دارای توان مصرفی خاصی هستند. ما می بایست ابتدا موارد پر اهمیت از قبیل آسانسور ها و پمپ های آب، سیستم روشنایی و … را شناسایی کنیم تا در موارد مورد نیاز ابتدا آنها بدون اختلالی به وظیفه خود عمل کنند، پس بسیار مهم می باشد که شما قبل از هر اقدام جهت انتخاب دیزل ژنراتور مناسب مجتمع و ساختمان مسکونی خود این یک لیست از موارد ضروری را مشخص کنید و در مرحله بعد هر کدام از وسیله های برقی شناسایی شده را به محاسبه میزان KW دستگاه مورد نظر را اختصاص دهید.
راه حل:
نکته مهم جهت محاسبه توان و KW مصرفی مورد نیاز ساختمان ها و مجتمع های مسکونی :
شما در صورتی که با مشاوران و کارشناسان مولد های برق نیکسام جهت خرید دیزل ژنراتور مناسب مجتمع و ساختمان مسکونی خود ارتباط برقرار کنید، کارشناسان ما بصورت رایگان لیست شما را محاسبه می کنند و نیاز واقعی شما محاسبه می کنند.
ثبت سفارش و استعلام قیمت
جهت ثبت سفارش، استعلام قیمت و همینطور استفاده از مشاوره رایگان کارشناسان نیکسام ژنراتور می توانید با شماره های زیر تماس برقرار کنید.
برند و توان محصول مورد نظر خودتون را انتخاب کنید.
- تصویر محصول
- نام محصول
- توان اضطراری
- KW – KVA
- توان نامی
- KW – KVA
- اطلاعات بیشتر
ثبت سفارش و استعلام قیمت
جهت ثبت سفارش، استعلام قیمت و همینطور استفاده از مشاوره رایگان کارشناسان نیکسام ژنراتور می توانید با شماره های زیر تماس برقرار کنید.
کلام پایانی
در آخر خاطر نشان می شود که انتخاب دیزل ژنراتور مناسب برای مناطق صنعتی و کارگاهی کاری کارشناسی شده می باشد که نیاز به کار فنی و محاسباتی دقیق می باشد و بهتر است از افراد دارای تجربه کافی کمک بخواهید، کارشناسان و مهندسان فنی مولد های برق نیک سام بصورت رایگان به شما جهت انتخاب اصولی دیزل ژنراتور مناسب ساختمان و مجتمع مسکونی شما را مشاوره و یاری می رسانند تا بهترین گزینه مقرون بصرفه را انتخاب و در مرحله بعد اجرا و نصب کنید.